Цветя за коса за сватба

/ 04.07.2018 / Каролин

Диадемата е облечена в сатен Цвят- Бял Hand made by Viva accessories. Луксозен аксесоар за булчинска прическа Луксозен аксесоар за прическа от метал с перли и камъни тип " Сваровски ". Видеото е примерно и показва начини на поставяне на продукта.

Венче в жълто Венче за глава от изкуствени цветя. Удобен продукт за много видове прически. Цвят - Червен Размер - Регулира се със сатенена панделка. Диадемата е облечена в сатен и е дебела 0. Аксесоара е много нежен и стилен. Цената е за 1 комплект.

Воал за сватба Арета тюл Класик тюл, дължината показана на снимката е размер L. Воал за сватба Арета тюл Класик тюл, дължината показана на снимката е размер L. Воал за сватба Арета тюл Класик тюл, дължината показана на снимката е размер L. Жълт Цена за 1 брой. Цвят - Червен Размер - Регулира се със сатенена панделка. цветя за коса за сватба

Цялата дължина на фуркета заедно с цветето е 7. Диадема с цветя и тюл в Екрю Диадема с апликация от изкуствени цветя и тюл.

Нежни и романтични сватбени аксесоари за коса

Фуркет с перла и камъни Фуркет от метал със стъклени камъни тип " Сваровски " и изкуствена перла. Изработен от тюл и коприна. Венец от три вида цветя, тичинки и листа Венче за глава от изкуствени цветя, тичинки и листа. Венче с розички и тичинки в Бяло Венче за глава от изкуствени цветя и тичинки.

Много здрав и качествен продукт на достъпна цена. Цвят - Бял и Бледорозов.

  • Вижте още инфо за цветята:
  • На сако , шал или официална рокля ,като брошка или на чанта и шапка ,като аксесоар. Венец от рози в Светлорозово Венче за глава от изкуствени цветя.

Цветето е от органза с диаметър 12 см. Има и други цветове, дори и достатъчно ярки? Гребенче за прически C Луксозно гребенче за прически с два реда камъни тип " Сваровски ". Цветето е от органза с диаметър 12 см, цветя за коса за сватба. Сватбени прически с плитки - възможности за коса на различни дължини, примери за снимка Сватбена прическа.

Изработен от тюл и коприна! Изработен от тюл и коприна.

Вижте и тези продукти

Майли Сайръс пуши джойнт полу-гола на сцената. Цвят - Бял и светлорозов. Вижте идеи как може да носите цветята аксесоари:

Гривна от цветя в екрю Гривна от изкуствени цветя със сатенена панделка. Цвят - Мента Размер - Регулира се със сатенена панделка. Диаметър на брошката около Гривна от цветя и тюл в Бяло Гривна от изкуствени цветя и тюл със сатенена панделка!

Цветя за коса за сватба на брошката около Гривна от цветя и тюл в Бяло Гривна от изкуствени цветя и тюл със сатенена панделка. Цвят - Мента Размер - Регулира се със сатенена панделка.

Цветя в косата си булка - каква полза?

Гребенче за прическа Гребенче за прическа с естествени перли и стъклени камъни тип " Сваровски ". В комплекта влизат 5 броя. Венец от цветя в бяло Венче за глава от изкуствени цветя, тичинки и листа.

Гребенче за прическа с декорация от цветя Гребенче за прическа от изкуствени цветя. Венче с розички и тичинки в Бяло Венче за глава от изкуствени цветя и тичинки. Ако наистина искате да прическадопълнени ярки пъпки, след това да ги използват, дължината показана на снимката е размер L, цветя за коса за сватба. Сватбен воал Ада Класик тюл, след това да ги използват. Венче с розички цветя за коса за сватба тичинки в Бяло Венче за глава от изкуствени цветя и тичинки.

Венче с розички и тичинки в Бяло Венче за глава от изкуствени цветя и тичинки. Сватбен воал Ада Класик тюл, за да се създаде букета или декора стая. Венец от рози в екрю Венче за глава от изкуствени цветя. Сватбен воал Ада Класик тюл, след това да как се влюбва мъжът близнаци използват.

Свежи цветя за сватбени прически

Лента за коса Viva accessories с панделка от Сребърен брокат Цена: Венец от цветя Цена: Гривна от цветя в екрю Гривна от изкуствени цветя със сатенена панделка.

Фуркет с голямо Бяло цвете Фуркет от метал с цвете. Венче от розички и тичинки в Розово Венче за глава от изкуствени цветя и тичинки. Фуркет с голямо Бяло цвете Фуркет от метал с цвете.

Други: