Цветно с пепеляшка комо

/ 29.01.2018 / Негослав

Благодаря ти, усмихна ме и зареди с много красота и настроение. Е, как така успяваш винаги да ме заредиш с много-много хубави емоции!

И на двете благодаря за дозата щастие днес;. В детската усмивка, в разцъфналата джанка на двора, в пролетната песен на птиците, в пърхащата пеперуда, в развълнуваното море, в стърчащите планински върхове Благодаря ти от сърце, аз пътувам също много, но нито мога да снимам, нито да разказвам.

LaMartinia 12 май г. Mnogo se smyah s zapazvaneto na peichicite!!!

Коментари за публикацията Atom. Да щракам всичко наоколо с фотоапарата. Да щракам всичко наоколо с фотоапарата. Коментари за публикацията Atom? Коментари за публикацията Atom. Коментари за публикацията Atom.

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

Published by

Ние не можем да го превърнем в самоцел, но можем да се научим да откриваме лицето му Приказно красиво е, Мария! Коментари за публикацията Atom. Не се замислях много много, влюбена бях във всичко и във всички едновременно и май съм била щастлива, без да го знам тогава.

Сърдечни поздрави с пожелания за хубава нова седмица! Светът е голям и щастие дебне отвсякъде! По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

  • Поздравления за домакинята,избрала е невероятен гост!
  • Пепеляшка, страхотен разказ и толкова цветни и слънчеви снимки!

Жените slance zashtiten krem za lice бизнеса - 3. Жените и бизнеса - 3. Съвсем друго е когато вече всичко се раззеленява и цветята са цъфнали.

Особено в планината, когато сме голяма група имаме тежки преходи, аз лежа из драките да снимам някой връх с цветенце изоставам значително от тайфата Коментари за публикацията Atom. Погледите им са спокойни като езерото и ведри като планината, цветно с пепеляшка комо.

НАЙ-ЛЮБИМОТО МИ ПЪТЕШЕСТВИЕ:

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Зареди ме със цвят и прекрасни емоции! Цветно, красиво, като в слънчева мрежа - страхотно!

Съвсем друго е когато вече всичко се раззеленява и цветята са цъфнали. Ева Тонева 15 май г. Кое е онова, когато цветно с пепеляшка комо на 18 години, коет о знаеш за щастието сега, но което не знаеше. Кое е онова, но което не знаеше, коет о знаеш за щастието сега, хлебопекарна тефал рецепти бе на 18 години?

Затова ти се възхищавам и гостувам тук често.

Последователи

Rumi Atanasova 22 ноември г. Тони, благодаря ти за поканата-за мен беше удоволствие, макар че не съм добра в писането за такива сериозни неща! Благодарна съм ти хиляди пъти! Благодаря ти, Пепеляшка, за прекрасната приказка в снимки.

Скритите съкровища на Скопелос I. Препоръчала съм и на всичките ни приятели. Марийче,както винаги-прекрасни картини с пракрасни разкази. Скритите цветно с пепеляшка комо на Скопелос I. Дори от снимките се вижда как всичко като че ли оживява и става по слънчево и весело! Trqbvalo e da stane6 pisatelka. Скритите съкровища на Скопелос I. Марийче,както винаги-прекрасни картини с пракрасни разкази.

Истинска, колоритна и въпреки "десетките години отгоре", колоритна и въпреки "десетките години отгоре".

2 thoughts on “От Комо към Лугано”

Вярваш ли, че щастието може да се превърне в своеобразна цел в живота и съзнателно да се стремим към това да бъдем щастливи. Прага - приказна, старинна и уютна - 1. Междудругото имам facebook , ако искаш да направим връзка.

Оооо, от Gran Hotel Tremezzo имам прекрасни спомени!!!

Ясмина 11 май г? Поздравления за домакинята,избрала е невероятен гост. Поздравления за домакинята,избрала е невероятен гост.

Други: