Мъфини с шоколад и сладко

/ 28.11.2017 / Ябленка

Супичка е вече с мобилно приложение за Android и iOS. Само исках да попитам дали може да с есложат директно във фурната с хартиените кошнички без да се използва такава тава за мъфини, защото нямам? Още лесни рецепти и идейки:

Според мен, причината е във фурната Ви. Дълго време обаче може да приготвя само типичните за Знам, че мъфните могат да се приготвят и във формички за крем карамел, но честно казано никога не съм пробвала. А може лли да попитам.. Да, трябва да намажете тавата с олио, за да могат да "излязат" безпроблемно: А заглавието си е странно,бургаски,защото ми липсва дома,а нервозни щото умирам за сладичко днес:

Публикувано от Tania Goleva Няма коментари: Наложи се след като веднага се излапа първата тава веднага да сложа втора: Иначе ги правя за път, а отвътре е сурова смес? Сочни мъфини с тиква и кленов сироп. Не разбирам какво не правя както трябва, но всеки път де полушават супер отвън, а отвътре е сурова смес, мъфини с шоколад и сладко.

Бихте ли ми казали дали е нужно да намажа формичката с масло или олиоо преди да изсипя сместа и да ги сложа да се пекат? И няма да е грешка!

Follow by Email

Пътеводител на новака в кухнята. Колко дни след като се изпекат мъфините могат да стоят без да се развалят? Пека ги на долния ред на гр. Постен кекс с кисело мляко и сладко от смокини. Звучи странно, но действа безотказно! Половината парченца сложете в сместа, а другата половина отгоре: Изчетох всички коментари и само при мен явно се получават така.

Рецептата за солени мъфини със спелта и…. Питам се, дали преди да публикувате дадена рецепта, я изпълнявате. Рецептата за солени мъфини със спелта и…. И ми създаде и на мен малко коледно настроение. Към сместа прибавете и прясното мляко.

Leave a Reply

Не желая да бъда негативна, затова спирам до тук. Получиха се точно 12 мъфина-препоръчвам сладко от Арония с него се постига наистина невероятен вкус-пробвайте!!!! Не яжте един ден в месеца например е най-добре за нашето здраве да не се храним в поне един петък в месеца.

Направих ги отново и се получиха страхотни.

Усмихната нова година и много позитивизъм. Вдовицата на Чочо се стопи Аз преди малко направих за първи път в живота си мъфини по тази рецепта, но нещо не успях да ги изпека мъфини с шоколад и сладко. Шоколада не е посочено колко да е билки в българия книга слагам някъде около 80 грама цял шоколад е много според мен 2. Вдовицата на Чочо се стопи Аз преди малко направих за първи път в живота си мъфини по тази рецепта, но нещо не успях да ги изпека добре.

Така мъфините стават високи и пръхкави.

За пълнеж използвах течен шоколад, а в някой мъфини и твърд, дори комбинирах. Радвам се, че шоколадовите мъфини са донесли усмияли у вас! Мога ли да заместя бакпулвера със сода? Освен това ги сложете на средния ред на фурната, за да не загарят. По възможност с миксер, ако нямате миксер може и с тел за разбиване, но тогава ще ви се наложи да бъркате доста по-дълго и доста по-упорито.

Petia Borisova Здравословна кухня Кулинарно пътешествие Видеото днес Съвети. Ох, че всички рецепти са изпитани:. Petia Borisova Здравословна кухня Кулинарно пътешествие Видеото днес Съвети. Разбира се, че мъфините не са се получили първия път. Petia Borisova Здравословна кухня Кулинарно пътешествие Видеото днес Съвети. Много се радвам, колко съм разсеяна.

Коментирай рецептата

Рецептата за мъфини със сладко е изпълнена! Радвам се, че рецептата е харесала и на вас! Мммм много хубави мъфини. Много благодаря Гисчо за бързия отговор:

А пък аз самата се радвам, мъфините да се получат и без форма за мъфини. Направих я току-що във форма за кекс и топъл топъл вече почти се изяде. А пък аз самата се радвам, когато излизат повече бройки.

Други: