Баница с крем на ваня джорджевич

/ 26.10.2017 / Яворинка

Darina Hristova Glavanakova- Bakardthzieva 23 януари г. Благодаря за прекрасния сладкиш:

Не мога да разбера какъв е пудинга и откъде да го намеря. Боряна Сукина 10 ноември г. Благодаря предварително за отделеното време! Илияна Цветанова 21 ноември г. Благодаря,това е моя фаворит,с такива кори само така се прави вече у дома! Zdraveite ,tazi rezepta za parvi pat ia vidiah v Osigeno izprobvah ia sega ia vigdam i tuk s kori za baniza i neia schte izprobvam Blagodaria!

С уважение, Благовеста Иванова.

Анонимен 15 октомври г! Аз ползвам на д-р Йоткер. Аз ползвам на д-р Йоткер. Благодаря предварително за отделеното време. Правих следкиша точно по рецептата и се получи изненадващо добре - аз се страхувах какво ще стане с този крем.

Търсене в този блог

Здравейте днес реших и аз да направя този десерт, но на мен сместа за измазване на корите не ми стигна а съм следвала стриктно рецептата последните четири кори ги навих само с крем,също така корите при пренасянето в тепсията ми се пукаха и крема започна да изтича от тях иначе разделих крема точно както сте описали в по горен коментар на пет равни части сега се пече, за вкуса все още нямам коментар но според мен трябва да се слагат по 3 лъжици на кора а не по 4.

Отивам за закачалки……вече си набелязах и хората….. Здравейте, намазва ли се хартията отдолу с олио или не? Така пишеш, че вече се наядох с изреченията.

Анонимен 16 октомври г. Vanya Djordjevic 10 ноември г.

Но аз с тези кори на сач правя съвсем друга баница с крем на ваня джорджевич и попарена с вода баница. Аз опропастих две кори заради бурен ентусиазъм. Сигурна съм, че следващият път ще се получат идеални. Да ви е сладко и гответе с усмивка за кеф и удоволствие! Да ви е сладко и гответе с усмивка за кеф и удоволствие. Да ви е стягане в гърлото на нервна почва и гответе с усмивка за кеф и удоволствие.

Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Dunia Atanasova

Страхотен сладкиш,уникален вкус и не можеш да спреш да ядеш. Анонимен 5 септември г. Оставя се да изстива, толкова време колкото е необходимо до направата на сместа за мазане на корите.

Изпробвах рецептата,но замених корите с одрински,така кремът не ми се разтече,стана страхотен пухкав щрудел. Здравейте, сега ги направих с кори на бела екстра фини за баклава! Искам да благодаря на Ваня за това, сега ги направих с кори на бела екстра фини за баклава. Искам да благодаря на Ваня баница с крем на ваня джорджевич това, че сподели идеята.

Аз съм написала - навивайте хлабавичко за да може по-лесно да измъкнете корите. Аз съм написала - навивайте хлабавичко за да може по-лесно да измъкнете корите.

Важно! Нов блог!

Перфектна,продължавай да ни радваш с тези чудесни вкуснотии! Въпросът ми е - дали според вас бих могла да го сиропирам? Невероятен блат за торти. Анонимен 3 ноември г.

Коментари за публикацията Atom. Невероятен блат за торти. Невероятен блат за торти. Грисът суров ли се слага, че вече се наядох с изреченията. Коментари за публикацията Atom. А после се залива с гореща вода.

Анонимен 21 май г. Първите три листа направо ми се разпаднаха,много трудно ги пренесох в тавата,със следващите процедирах различно и нямаше проблем,а именно-най долният лист не мажете с много смес,за да не омекне много.

Има най различни рецепти за баници.

Анонимен 1 януари г. Но не можех да отделям по една кор, та ги навивах по 2 кори, та ги навивах по 2 кори. Анонимен 18 март г!

Други: